2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Fakültemiz öğrencileri Mazeret Sınavı başvurularını Bölüm sekreterliğine yapacaklardır.
Geçerli mazeretler koşulları aşağıdaki belgede bulunabilir.
Sağlık raporu olan öğrenciler aşağıdaki formu doldurup rapor bitiminden en geç 5 iş günü içerisinde belgeleri sekreterliğe teslim etmelidir. Aksi taktirde mazeret sınavı haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.
Mazeret sınavları 22-23-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

In the spring semester of the 2023-2024 academic year, our faculty students will apply for the Excuse Exam to the Department secretariat. Valid excuses for make-up exam application can be found in the document below.

Students with a medical report must fill out the form below and submit the documents to the secretariat within 5 business days after the report duration is concluded. Otherwise, they will be deemed to have waived their right to make-up exams.

Make-up exams will be held between 22-23-24 May 2024.