Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve Bölümümüzü tercih eden öğrenciler için 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Üniversite Yaşamına Uyum Programı, 19-21 Eylül  2018  tarihleri arasında yapılacaktır.
Üniversite Yaşamına Uyum Programının genel koordinasyonu Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yürütülür.
Öğrencilerin (UYM101) Uyum Programı kapsamında hem Fakülte programına hem de Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndaki programa katılmaları zorunludur.,
Öğrenciler, uyum programının ilk günü (19 Eylül 2018) saat 12.00’de bölümde etkinlik takip karnelerini teslim almak ve karne kaydını gerçekleştirmek amacıyla hazır bulunmalıdır.
Öğrenciler, Uyum Programı kapsamında ilan edilen etkinliklerin tamamına katılmak zorundadır, aksi halde BAŞARISIZ sayılırlar.
Öğrenciler dersin başarısının işlenmesi için ders kayıt döneminde UYUM101 dersini almak zorundadır.
Üniversite Yaşamına Uyum Programında BAŞARISIZ olan öğrenciler, bir sonraki yıl uyum programına yeniden katılmak zorundadır. Bu dersten BAŞARISIZ olan öğrenciler mezuniyete hak kazanamamaktadır.
2018-2019 yılında uygulanacak olan uyum programına buradan ulaşılabilir.